Szívből SzabolcsSzívből Szabolcs

Állásbörzén a Vármegyei Paktumiroda

A vármegyei Paktumiroda kiállítóként vett részt 2023. március 28-án a Kelet-Magyarország és a Nyíregyházi Egyetem által immár harmadik alkalommal közösen megrendezésre került állásbörzén.

A kiállítókkal és szakmai bemutatkozó szervezetekkel zsúfolásig megtelt Bessenyei aulába egész nap folyamatosan érkeztek az álláskereső hallgatók, illetve a munkaadók kínálatára kíváncsi álláskeresők. A megnyitón köszöntőt mondott Román István főispán; Jászai Menyhért, Nyíregyháza alpolgármestere; Seszták Oszkár, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Közgyűlés elnöke; Dr. Szabó György, az egyetem rektora; Halkóné dr. Rudolf Éva, az egyetem kancellárja, valamint a társszervevező Kelet-Magyarország főszerkesztője Nyéki Zsolt. 

A rendezvényen a Paktumiroda szakmai megvalósító munkatársai tájékoztatást adtak a Paktum II. néven ismert projekt célkitűzéseiről, a jelenleg elérhető bértámogatási lehetőségekről és szolgáltatásokról.

Állásbörze NYE 20230328 _2.jpg (53 KB)

13.jpg (98 KB)

IMG_20230328_134632.jpg (926 KB)

 

Szívből SzabolcsSzívből Szabolcs
szeretne csatlakozni a kataszterhez?

A kataszterhez való csatlakozással térítésmentes online megjelenést biztosítunk a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében működő helyi termelőket előállítóknak és szolgáltatóknak.

Széchenyi 2020