Szívből SzabolcsSzívből Szabolcs
 

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT

a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Helyi termék- és Szolgáltatási Kataszterhez való csatlakozásról, önkéntes adatközlésről

Ezúton nyilatkozom, hogy a valós személyes adataimmal illetve valós tevékenységemmel kapcsolatos információk, csatolt fotók regisztrációs célú megadásával, illetve jelen nyilatkozat önkéntes elfogadásával, kizárólagosan a TOP-5.1.1-15-SB1-2020-00002 számú „Foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködések Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében” című projekt keretein belül létrehozott Helyi termék- és Szolgáltatási Kataszterben (online, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Paktumiroda honlapjáról is elérhető ( http://szabolcsipaktum.hu/paktum2/ ) http://szivbolszabolcs.hu/ oldalon való megjelenéshez járulok hozzá. Elfogadom, hogy amennyiben a megadott adataimmal-, illetve tevékenységemmel kapcsolatosan a felhasználó bármilyen elírást, adminisztrációs hibát észlel, akkor azok kijavításáig jogosulttá válik inaktívvá, azaz weboldalon meg nem jeleníthetővé tenni adataimat. 

Elfogadom, hogy a kataszterhez való csatlakozással az adatkezelő a fenti projekt teljes időtartama alatt térítésmentes online megjelenést biztosít a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében működő helyi terméket előállítóknak és szolgáltatóknak.

Tudomásul veszem, hogy személyes adataim módosítását, kataszterből való törlését illetve meghatározott ideig történő inaktiválását a "KAPCSOLAT" gombra kattintva, az "ÜZENET" mezőbe írt, adatkezelő felé irányuló jelzéssel tudom megtenni.  

Hozzájárulásomat a szükséges információk birtokában és az adatvédelmi tájékoztatóban feltüntetett jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. 

 

Szívből SzabolcsSzívből Szabolcs
szeretne csatlakozni a kataszterhez?

A kataszterhez való csatlakozással térítésmentes online megjelenést biztosítunk a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében működő helyi termelőket előállítóknak és szolgáltatóknak.

Széchenyi 2020