Szívből SzabolcsSzívből Szabolcs

NYÍRSÉGI RÖNK Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

« Vissza
Bemutatkozás

Értékteremtés Ramocsaházán.

Községünk az elmúlt 5 év során fokozatosan alakította ki az önellátó településformát. Így adottságaink kihasználásával lehetőség nyílt késztermékek előállításra is. A gyümölcslevek mellett savanyított termékek készítése is szerepel kínálatunkban. A gyümölcslevek 100%-ban gyümölcsből készülnek. Tartósítószermentesen, hőkezeléses eljárással egy új (push-up) rendszerű tasakba csomagoljuk, melyet saját márkanévvel (RALMA) ellátva értékesítünk. Az egyedi csomagolás és a több mint tíz féle ízesítésű almalé egyre népszerűbb a fogyasztók körében. A savanyított termékek készítésénél fontos szempont, hogy az alapanyag helyi kistermelők által megtermelt ellenőrzött helyről kerüljön feldolgozásra. A garantált minőségű zöldségfélék a legmodernebb 21. századi technológiával és higiéniával rendelkező üzemünkben kiváló minőségű termékek elkészültét garantálják.

Fontosnak tartjuk, hogy a vidéki önkormányzatok és kistermelők termékei eljussanak a boltok polcaira ezáltal az öntudatos fogyasztok asztalára is. Ezért hoztuk létre a Nyírségi termékcsaládot, mellyel a térségi tájjellegű termékeket foglaljuk egy csoportba. Ezek értékesítésére online termelői piacot illetve értékesítő hálózatot szeretnénk létrehozni.

NYÍRSÉGI RÖNK Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
Ramocsaháza Fő tér 2.
Útvonaltervezés
Szívből SzabolcsSzívből Szabolcs
szeretne csatlakozni a kataszterhez?

A kataszterhez való csatlakozással térítésmentes online megjelenést biztosítunk a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében működő helyi termelőket előállítóknak és szolgáltatóknak.

Széchenyi 2020